Sidebar

Studijų naujienos

„Arqus“ kviečia teikti paraiškas studentų bendrai kuriamų projektų, kuriais siekiama praturtinti tarpinstitucinę patirtį, įgyvendinimui. Kvietimas suteikia galimybę aljanso universitetų studentų bendradarbiavimo iniciatyvoms, galinčioms nulemti švietimo ir tarpkultūrinės sąveikos ateitį.

20240515 ArqusVU archyvas

Šių metų temos apima daugybę aktualių klausimų, pradedant Europos identitetu ir paveldu, baigiant klimato kaita, tvariu vystymusi, skaitmenine transformacija ir kt. Dalyviai raginami atskleisti savo kūrybiškumą ir siūlyti projektus, kuriuose šios temos būtų sprendžiamos naujoviškai ir paveikiai.

Kas siūloma?

Įgūdžių tobulinimas: dalyvavimas realiame projektų valdyme ir patirtis, kuri sustiprins jūsų bendradarbiavimo ir kūrybinius gebėjimus.

Kultūriniai mainai: bendravimas ir bendradarbiavimas su studentais iš įvairių šalių, skatinantys tarpkultūrinį supratimą ir tarptautinio tinklo kūrimą(si).

Finansinė parama: projektai, įtraukiantys kelis „Arqus“ universitetus, pretenduoja gauti iki 2 000 eurų finansavimą.

Kaip dalyvauti?

Siūlykite idėją: apmąstykite pokyčius, kuriuos įsivaizduojate, arba naujas iniciatyvas, kurios galėtų būti naudingos „Arqus“ bendruomenei.

Suburkite komandą: bendradarbiaukite su bendraamžiais, kreipkitės į vietos studentų sąjungą arba prisijunkite prie „Arqus“ Studentų agoros svetainėje „Zulip“ ir suraskite bendraminčių visame Aljanse.

Pateikite savo projektą: kai idėja bus suformuluota, pasiruoškite ją pristatyti „Arqus“ aljansui.

Paraišką galima teikti iki 2024 m. birželio 9 d.

Išsamesnė informacija – infographic-bullet-point.

Jei turite klausimų ar jums reikia pagalbos, nedvejodami kreipkitės į „Arqus“ Studentų agorą adresu .

Prieš teikdami paraišką, 2024-call-for-co-designed-projects. Peržiūrėkite ankstesnius laimėjusius projektus galite čia.

Studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku