Sidebar

Mokslo naujienos

Gyvybės mokslų sektoriui pastaraisiais metais teko patirti smarkią transformaciją – kartu su būtinybe rasti sprendimus labai greitai, koja kojon žengė ir proveržį nešantis bendradarbiavimas. Tai būtinas indėlis skatinant visos Lietuvos ekosistemos gyvybingumą ir palaikymą.

„Lietuvos gyvybės mokslų bendrakūrėjų konferencija 2024“ kviečia susiburti šios srities ekosistemos dalyvius bendrai diskusijai apie gyvybės mokslų sektoriaus dabartį ir ateitį, aptarti pasiekimus ir kokius „namų darbus“ dar turime atlikti kiekvienas, kad prisidėtume prie Lietuvos, kaip gyvybės mokslų sektoriaus lyderės vardo stiprinimo regione.

Renginio data: 2024 09 18

Renginio vieta: Lietuvos mokslo taryba, Gedimino pr. 3, Vilnius

REGISTRACIJA iki 2024 m. rugsėjo 12 d.
Dalyvavimas renginyje yra nemokamas, tačiau registracija yra būtina.

Čia turėsite puikią galimybę užmegzti ryšius, rasti partnerių bendroms veikloms vykdyti bei atrasti naujų požiūrio taškų diskusijose.
Prisijunkite prie mūsų ir tapkite aktyviais Lietuvos gyvybės mokslų sektoriaus kūrėjais, kurie savo idėjomis ir patirtimi stiprins šalies poziciją gyvybės mokslų srityje.

Renginyje įvertinsime Lietuvos gyvybės mokslų sektoriuje per kelerius metus pasiektą proveržį – apdovanosime per pastaruosius kelerius metus pasiekimais nusipelniusias įmones, inovatyvius startuolius bei talentingus mokslininkus. O prie jų įvertinimo galės prisidėti visi, su gyvybės mokslais susiję ekosistemos dalyviai, nominuodami, jų manymu, verčiausias kandidatūras. Daugiau informacijos apie apdovanojimus.

Kandidatuoti galima užpildžius konkursinę anketą vienai iš šių kategorijų:

  • Mokslo proveržis;
  • Startuolio proveržis;
  • Verslo proveržis;
  • Lietuvos gyvybės mokslų ambasadorius;
  • Metų energija.

Anketas pildyti kviečiame iki 2024 m. rugpjūčio 30 dienos.

Renginio pabaigoje, po visų diskusijų ir praktinio wokrshopo dalies, pakviesime visus dalyvius pabendrauti neformalioje tinklaveikos dalyje.

Renginio draugai: Lietuvos mokslo taryba, Lithuania Bio asociacija.

Išsamesnė informacija

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku